Nanoxyn Alpha – antioxidant puternic

Nanoxyn Alpha Antioxidant

Nanoxyn Alpha este un produs, antioxidant, sub formă de comprimate, care folosește o tehnologie nouă pentru a oferi organismului nostru o serie de beneficii. Printre efectele sale se numără și eliminarea toxinelor din organism, luptă împotriva îmbătrânirii, crește imunitatea șă revitalizează pielea.

Antioxidanții reprezintă o serie de ingrediente nutritive și vitamine care protejează organismul și îl ajute să scape de acțiunea radicalilor liberi. Antioxidanții cu efecte benefice pentru organism sunt – vitamina E, carotenii, vitamina C și acidul lipoic.

Aici

Deoarece capacitatea corpului de a produce singur antioxidanți scade odată cu vârsta, trebuie să îl ajutăm să mențină un nivel optim de antioxidanți și putem face acest lucru alegând alimentele corect și folosind suplimente precum Nanoxyn Alpha.

În acest articol vom vorbi mai multe despre Nanoxyn Alpha, ce este acest supliment, la ce ne ajută și ce ingrediente conține acesta.

Ce este Nanoxyn Alpha?

Nanoxyn Alpha Antioxidant Nanoxyn Alpha este un supliment sub forma unor comprimate care furnizează organismului nostru cantitatea de antioxidanți de care acesta are nevoie.

Producătorii Nanoxyn Alpha susțin că pentru obținerea produsului s-a folosit nanocarbonul pentru a obține cel mai bun efect antioxidant.

Vezi

Acest nanomaterial permite transportul ingredientelor esențiale la nivelul celulelor și crește nivelul de absorbție al antioxidanților și nutrienților.

Există două mari tipuri de antioxidanți – antioxidanții enzimatici și antioxidanții non-enzimatici. Cei din urmă, inhibă activitatea radicalilor liberi iar în această categorie de antioxidanți intră vitamina C, glutationul, carotenoizii. Antioxidanții enzimatici descompun și elimină radicalii liberi cu ajutorul manganului, cuprului sau zincului.

De ce sunt importanți antioxidanții?

Specialiștii susțin că o deficiență de antioxidanți în organism poate duce sau poate favoriza apariția cataractei, cancerului, boli cardiovasculare, hipertensiune, tulburări mentale sau degenerare musculară.

Trebuie să ajutăm organismul să mențină un nivel optim de antioxidanți fie prin administrarea unor suplimente precum Nanoxyn Alpha sau prin alimentele pe care le consumăm.

Alimente bogate în antioxidanți:

  • mazărea, pepenele galben
  • strugurii, fructele de pădure
  • fructele și legumele galbene, roșii, portocalii
  • fasolea, morcovii sau ceaiul verde

Ce ingrediente conține Nanoxyn Alpha?

Producătorii ne spun că acest supliment este creat numai pe baza ingredientelor naturale dar pe siteul de prezentare sunt enumerate numai 4 ingrediente. Printre acestea se numără:

  • extract de semințe de struguri – mențin sistemul imunitar puternic și sănătos, asigură un flux sangvin bun
  • nanoSOF – este un cărbune nanometric extras din sâmburi uscați de măslină și conține foarte mult oxigen care poate ajuta nutrienții să ajungă direct la nivel celular
  • extract de frunze de măslin – are o puternică acțiune antioxidantă, antibacteriană și oferă organismului o mulțime de beneficii
  • extract de vin roșu – este bogat în componente antioxidante precum antocianine, flavonoide, resveratrol
Cum funcționează Nanoxyn Alpha?

Datorită ingredientelor sale, Nanoxyn Alpha oferă organismului o mulțime de beneficii. Consumând acest supliment veți observa că nivelul de energie este unul mai crescut, îmbunătățește capacitatea de concentrare, întinerește organismul și controlează stresul.

Acest supliment elimină stresul oxidativ deoarece livrează cantități mari de oxigen la nivel celular. Combaterea radicalilor liberi este una esențială iar Nanoxyn Alpha contribuie la acest lucru pentru a avea un corp sănătos și un sistem imunitar puternic.

Nanoxyn Alpha Comanda

Nanoxyn Alpha poate să curețe sistemul digestiv, menține un nivel sănătos al colesterolului, activează metabolismul celular și poate îmbunătăți starea generală de sănătate. Pe lângă acestea, Nanoxyn Alpha poate să mențină un flux snaguin normal și îmbunătățește aspectul pielii.

Problema acestui supliment, din punctul meu de vedere, este faptul că nu sunt specificate toate ingredientele pe care le conține. Sunt enumerate numai 4 dintre ele și cu siguranță sunt mai multe dar nu sunt trecute pe site, nu știu dacă sunt sau nu scrise în prospectul Nanoxyn Alpha.

Cum se administrează Nanoxyn Alpha?

Comprimatele Nanoxyn Alpha se administrează o singură dată pe zi, câte un comprimat. De preferat este să luați pastila dimineața. Cutia conține 30 de tablete, suficiente pentru o cură de o lună de zile. Comprimatele au efect de eliberare treptată pe parcursul a 24 de ore.

Înainte de a administra orice fel de supliment este bine să mergeți la medic pentru un set de analize mai amănunțite pentru a vă asigura că urmați un tratament corect.

Articole recomandate

1 comentariu

  1. […] Bea cate o lingurita de patru ori pe zi. Pentru tuse sunt bune si inhalatiile cu uleiuri eterice si ceaiurile din plante. Inhalatiile cu ulei de lavanda, eucalipt, menta si fenicul se prepara ca si in cazul […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *