Kindle Glare 6 ebook

Din seria dispozitivelor pentru citit electronic, Kindle Glare 6 se distinge prin niște trăsături și funcții deosebite, cu mult îmbunătățite, care pot oferi o experiență de lectură interesantă și captivantă.

Cititul electronic este un trend tot mai popular în ziua de azi, iar cititorii pasionați de lectura de pe un ecran tactil cu siguranță se vor bucura să afle despre beneficiile e-reader-ului Kindle Glare 6!

Ce este Kindle Glare 6?

Kindle Glare 6 ebook Kindle Glare 6 este un eBook Reader din 8th Generation, fiind creat ca un e-reader dedicat. Față de modelele din generația anterioară, Kindle Glare 6 este cu 16% mai ușor și 11% mai subțire, ceea ce îl face chiar mai ușor decât o carte.

Așadar, dacă vrei să citești o perioadă lungă de timp, cu Kindle Glare 6 te vei bucura de tot confortul. În plus, Kindle Glare 6 îți permite să citești fără întreruperi datorate notificărilor, având un ecran cu contrast ridicat, lucru care nu îți va obosi privirea, nici măcar în clipa în care citești în soare.

Specificații tehnice Kindle Glare 6:

  • Tipul de ecran pe care acest nou model de Kindle îl folosește este de tip E-Ink, iar tehnologia de care ecranul beneficiază este de tip E-Ink Pearl.
  • Cu o diagonală de 6 inch și fix 16 niveluri de nuanțe de gri, Kindle Glare 6 are o rezoluție de 800 x 600 și o memorie uriașă, de 4 GB. Suportă câteva tipuri de formate esențiale, cum ar fi AZW, MOBI, PDF și TXT.
  • Probabil cel mai mare avantaj al acestui model de Kindle rămâne faptul că bateria sa poate dura până la circa 4 săptămâni.
  • Dispozitivul este incorporat cu Wi-fi și are un Micro USB la care îl poți conecta la laptop.
  • Dimensiunile Kindle Glare 6 sunt 115 x 160 x 9.1 mm, cântărind 161 grame.
  • Are nevoie de un timp de încărcare a bateriei de doar 4 ore, și este prevăzut cu o funcție care se numește „About the Book”, ce îți permite să afli mai multe informații despre carte și autorul său, înainte de a o descărca.

Alte avantaje Kindle Glare 6:

Pe lângă faptul că e-reader-ul se prezintă foarte bine la capitolul specificații tehnice, Kindle Glare mai este prevăzut și cu o aplicație numită Kindle Free Time, care îți oferă posibilitatea de a realiza profile speciale pentru copii, la care poți adăuga diferite titluri și cărți. Kindle Glare 6 dimensiune

  • Aplicația Kindle Free Time te informează cu privire la timpul în care copilul a citit, cât de mult a citit, ce cărți a citit și câte medalii a primit, căci într-adevăr, există și o răsplată în medalii pentru copiii amatori de lectură.
  • Conectivitatea Wireless cu care Kindle Glare 6 este incorporat îți permite să arhivezi cărțile preferate și să le accesezi ulterior.
  • Funcția de Family Library îți permite să stabilești o conexiune între contul personal de Amazon și cel al partenerului, oferindu-ți posibilitatea de a te bucura de lectură împreună cu cei dragi și apropiați.
  • Kindle Glare 6 îți oferă acces la 4 săptămâni neîntrerupte de lectură, beneficiind de o tehnologie de înaltă calitate, care face din citit o activitate de petrecere a timpului liber plăcută și relaxantă.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *