Hairise si tratamentul pentru par si barba

Spray-ul Hairise pare să fie ultima fita în ceea ce privește tratamentele pentru par și barba și o mana cereasca pentru bărbații care au probleme în acest segment. M-am documentat puțin despre acest ser/spray și am aflat câteva chestii care cred ca v-ar interesa, înainte sa investiti câteva sute de lei într-un astfel de tratament.

Vezi aici ce efecte are Hairise în 3 luni

Hairise Spray RomaniaNota: ia în considerare faptul ca pozele de pe siteurile care vând Hairise este posibil sa nu aparțină clientilor reali. Spun asta, deoarece îmi este greu sa cred, ca vreun bărbat, dacă ar avea nevoie sa folosească Hairise pentru nu știu, pentru a scapa de chelie, iar produsul ar funcționa, s-ar apuca imediat și și-ar trage 3 selfie-uri și le-ar trimite magazinului care vinde Hairise spunandu-le: „luati și pune-ți-ma pe site sa vadă toată lumea cum eram eu chelios și cum am scăpat de chelit cu produsul vostru”.

Când trebuie sa folosim Hairise?

Din punctul meu de vedere, sunt doua stiuatii când Hairise poate fi folosit:

  1. Când aveți probleme cu căderea parului, afectiune numita apolecie.
  2. Când doriți sa aveți o barba mai deasa și mai mare într-un timp mai scurt.

Ei bine, pe marginea acestor situații se poate discuta un pic. Dacă stăm să ne gândim mai bine, cel puțin prima situația este foarte discutabila, întrucât, de foarte multe ori, căderea parului atât în cazul femeilor cât și în cazul barbaților, poate avea cauze diferite al caror tratament nu este neapărat unul cosmetic, cum ar fi Hairise.

Citeste ce zic clientii despre rezultatele Hairise

De exemplu, căderea parului poate fi un efect al stresului. Cunosc personal persoane care lucrează într-un mediu foarte stresant și care în anumite perioade ale carierei lor au avut parte de acest efect secundar. Cu siguranța în cazul lor, un produs precum spray-ul Hairise doar ar fi „acoperit” problema temporar și sub nici o forma nu ar fi tratat-o.

Așadar, ideea pe care voiam sa o subliniez aici este ca dacă suferiti de căderea parului, înainte de a apela la produse precum Hairise, ar fi bine sa discutati cu un medic dermatolog și sa încercați sa depistati cauza problemei. După aceea, va puteți folosi de Hairise sau alte produse similare pentru a ajunge la un rezultat favorabil.

Hairise este și pentru femei?

Deși teoretic, din punctul meu de vedere, spray-ul Hairise ar putea fi folosit și de către femei, pe siteurile care-l vând am văzut ca este recomandat numai barbaților.

Așadar, dacă ești femeie și dorești un tratament pentru par, poate ar fi o idee mai buna sa te orientezi la altele, dedicate noua, precum Hair Mega Spray, Parusan, Princess Hair sau ce alte tratamente mai exista pe piața și s-au dovedit a fi bune.

Preț Hairise: cât costa un tratament complet?

Mare atenție atunci când va faceți planul de bătaie cu Hairise. În ciuda faptului ca Hairise este prezentat ca un tratament ieftin, care se vinde la prețul de 159 de lei, redus din câte văd de la 356, în realitate, un tratament complet cu acest produs va costa mai mult.

Hairise Rezultate Foto

Prețul de 159 de lei este pentru un flacon de Hairise, însă în realitate, pentru un tratament complet este nevoie de mai multe flacoane, ceea ce va însemna un cost mai mare.

Ma întreba cineva pe un forum dedicat femeilor, cam cât timp ar trebui folosit Hairise pentru rezultate decente. Ei bine, cei de la Hairise nu specifica nimic, însă în general, tratamentele pentru căderea parului se intind pe câte 3 luni sau chiar mai mult.

TOTUSI, rezultate vizibile ar trebui să fie încă din prima luna. De aceea, va recomand sa cumparati 1 tub de Hairise, iar dacă funcționează pentru voi sa cumparati mai multe. Spun asta, deoarece, la Princess Hair, îmi aduc aminte ca erau foarte multe fete care ziceau ca au cumpărat ca 6 flacoane pentru ca fata de la vanzari ii facuse o oferta foarte buna.

Hairise are efecte secundare?

Spre deosebire de alte tratamente pentru căderea parului, Hairise pare sa nu aibă asociate nici un fel de efecte secundare.

Respectati totuși indicatiile de pe prospectul Hairise, eventual ale dermatologului dacă el v-a recomandat sa folosiți acest produs.

Unde se găsește Hairise?

Hairise se găsește doar pe siteul oficial www.hairise.ro

Am mai văzut ca sunt persoane care-l vând pe olx și alte siteuri de anunturi. Nu știu sa va spun prea multe despre calitatea și originalitatea produselor de acolo, însă eu personal aș evita sa cumpăr din alte surse de cât: importator oficial, farmacii, magazine de naturiste, magazine de cosmetice cunoscute.

Informați-va de asemenea și cu privire la returnarea banilor în cazul în care nu sunteți mulțumiți de produs. Anumite companii, ofera banii înapoi și anumite garantii. Dacă credeți ca aveți nevoie de așa ceva, informați-va atunci când va suna sa confirmați comanda.

In aceasta sectiune poti scrie pareri personale, comentarii, reclamatii sau intrebari. Te rog sa incerci sa folosesti un limbaj civilizat si sa postezi cat mai multe informatii referitoare la problema ta.

Posteaza un comentariu sau o intrebare