Fitmaxx 5 – aparat pentru fitness

Fitmaxx 5 aparat exercitii

Fitmaxx 5 este un aparat pentru fitness care vă ajută să vă lucrați toți muschii corpului printr-o singură mișcare. Foarte multe persoane sunt nemulțumite de corpul lor și felul în care arată din punct de vedere fizic și doresc să facă ceva în aces sens.

Dacă te numeri printre ele și vrei să obții un corp perfect în cel mai scurt timp, în chiar câteva săptămâni, atunci ai nevoie de un aparat de fitness eficient, care să ofere rezultate vizibile și să devină aliatul tău în lupta pentru pierderea kilogramelor în plus și a remodelării siluetei tale. Fitmaxx 5 poate fi ceea e ai căutat în tot acest timp.

Ce este Fitmaxx 5?

Fitmaxx 5 aparat exercitii Fitmaxx 5 este un aparat de fitness revoluționar, conceput cu scopul de a-ți remodela tot corpul și a-ți oferi posibilitatea unui antrenament de fitness complet, chiar în intimitatea locuinței tale.

Ce exerciții poți face cu Fitmaxx 5?

Fitmaxx 5 îți oferă posibilitatea de a face exerciții pentru abdomen și exerciții cardio, astfel încât să-ți asiguri un antrenament complet al corpului.

Mai mult decât atât, Fitmaxx 5 îți permite și să combini exercițiile de forță cu cele de yoga în același program de antrenament, totul pentru a-ți putea lucra fiecare grupă de mușchi în parte.

Așadar, cu doar un singur tip de exercițiu, poți lucra în același timp asupra zonei abdomenului, a mușchilor spatelui, a celor fesieri, a coapselor și a brațelor tale.

Cum folosesc Fitmaxx 5?Fitmaxx 5 Exemple Exercitii

Aparatul de fitness Fitmaxx 5 se folosește prin simpla prindere a mânerelor și a ridicării genunchilor pentru a crea exerciții care îți vor antrena la capacitate maximă toți mușchii corpului, ajutându-te, în acest fel, să arzi eficient caloriile.

Nu ai nevoie decât de cel puțin 5 minute de antrenament pe zi care te vor aduce cu un pas mai aproape de idealul de corp la care până acum doar ai aspirat.

Combinând seriile de exerciții cardio cu cele de forță și mișcările de yoga cu cele pentru abdomen, vei alcătui seria perfectă de antrenament fitness care-ți va asigura remodelarea eficientă a corpului.

Ce altceva mai trebuie să știu despre Fitmaxx 5?

Fitmaxx 5 prezintă niște caracteristici tehnice pe care este bine să le iei în considerare dacă plănuiești să-i faci loc în locuința ta. Astfel:

  • dimensiunile sale atunci când este strâns sunt 133x19x54,5 cm, iar atunci când este extins, 119,5 x54,5 x70 cm.
  • Greutatea netă a aparatului de fitness este de 9,6 kg și poate susține orice persoană cu o greutate până în 100 de kg.
  • Pachetul cu Fitmaxx 5 conține 1 modelator corporal Fitmaxx 5, 1 computer multifuncțional pentru antrenament și 1 manual de utilizare.

Aparatul de fitness Fitmaxx 5 poate fi comandat de pe site-ul aloshop.tv, iar tu poți intra în posesia produsului în maximum 48 de ore de la plasarea comenzii.

Fitmaxx 5 este un aparat de fitness care aduce rezultate remarcabile, prin intermediul căruia poți slăbi eficient la tine acasă, fără costuri suplimentare sau efortul de a te deplasa până la o sală de fitness.

Nu ai nevoie de antrenori personali care să te învețe cum să slăbești, întrucât Fitmaxx 5 îți permite să îți antrenezi toți mușchii corpului doar prin câteva seturi de exerciții simple și diverse combinații ale acestora.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *