Extensii de gene – de la hobby la cariera

Extensii de gene

„Dragostea mea pentru beauty a inceput devreme insa a fost mereu imbinata cu pasiunea pentru vanzari si business. Dupa ani in care am activat ca retail manager international pentru branduri de imbracaminte cunoscute, ca antreprenor in propriile mele magazine de cosmetice holistice am decis ca a venit momentul sa acord mai mult timp unor activitati care sa imi puna in valoare imaginatia, creativitatea si spiritul artistic.

Astfel in 2016 in timpul unui curs de makeup am avut sansa sa observ minutiozitatea unui lash stilist in actiune. Am fost fermecata de rezultatul care nu se ”sterge” seara, de schimbarea de pe chipul clientei dar si de ritualul aproape religios pe care il implica procesul de aplicare iar tot ce a urmat face parte din povestea mea cu extensii de gene.

Fiecare curs a adus cu el un plus de valoare insa perfectionista din mine inca nu era pe deplin incantata de rezultate. Am luat decizia ca fie voi oferi cea mai buna versiune a mea fie voi renunta astfel ca la scurt timp aveam sa fiu fata in fata cu una dintre cele mai remarcabile persoane din industria de lashmaking – Loreta Jasylionite.

Lejeritatea cu care tehnica se impletea cu indemanarea si rezultatul uimitor din privirea modelului meu dupa doar cateva ore aveau sa decida pentru mine ca imi voi dedica tot timpul acestui hobby nou intalnit – lashing-ul, hobby din care aveam sa fac o cariera.

Misiunea mea

Sunt constienta ca drumul de la curs pana la prima clienta poate fi anevoios, ca multi stilisti talentati renunta inainte de a incepe sa obtina incasari din aceasta meserie sau ca oferta de informatie in domeniu creeaza confuzie. Mi-am dorit sa ofer fiecarei cursante cunostintele necesare, tehnicile cele mai noi precum si metodele cele mai sigure pentru a crea arta in privirea fiecarei cliente.

Din acest motiv am conceput o programa de cursuri si workshop-uri menita sa se adapteze atat cerintelor pietei din Romania cat si nevoilor stilistilor, programa menita sa scurteze drumul de la stilist incepator la lash artist cu portofoliu si clienti.

Ce ma motiveaza?

Ador ceea ce fac! Clientele mele sunt cele care ma motiveaza sa caut perfectiunea, cursantii care intre timp si-au construit afaceri de succes sunt calificativul meu iar brandul puternic pe care il reprezint imi ofera increderea ca alegerea mea a fost cea mai reusita. Lash styling-ul poate deveni cariera doar atunci cand nu cunoaste compromisuri.

Calitatea produselor, cunoasterea tehnicilor prin care se poate contura acel eye look dorit si potrivit fizionomiei clientei precum si trucurile prin care se pot corecta imperfectiuni ale fizionomiei sunt elemente fara de care nici un lash artist nu trebuie sa se multumeasca.

Serviciul de extensii de gene poate fi considerat o arta numai atunci cand nu reprezinta doar o incarcare a genelor naturale pentru a inlocui rimelul ci o procedura de stilizare si infrumusetare a trasaturilor, o completare a fizionomiei si nu principala trasatura a chipului.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *