Epilator Philips Lumea IPL SC2005/00

Mă fascinează și mă încântă ideea de epilare IPL acasă, fără să pierd timpul la salon și să mă epilez atunci când am chef și timp. Am citit mult timp păreri despre epilatoarele Philips Lumea până m-am decis să dau banii pe un astfel de aparat. Cel pe care l-am ales este Philips Lumea IPL SC2005/00 și până acum nu îmi pare rău deloc.

Prietena mea și-a cumpărat un Philips Lumea înaintea mea și este foarte încântată de rezultatele pe care le-a obținut. Părul crește mai greu iar firul este mai subțire și mai deschis la culoare.

Ce-i drept, prețul pentru un astfel de epilator este puțin cam mare dar rezultatele sunt neașteptat de bune, părerea mea. Puteți cumpăra acest gen de epilatoare la prețuri foarte bune dacă urmăriți promoțiile magazinelor online.

Descriere Philips Lumea IPL SC2005/00:

Philips Lumea IPL SC2005/00 epilator  Epilatoarele IPL sunt folosite, în general, în saloanele de cosmetică dar ședintele de epilare sunt destul de scumpe așa că mai bine folosești aceeași tehnologie la tine acasă. IPL-ul (Lumină Intens Pulsată) funcționează prin aplicarea unor impulsuri de lumină pe piele și pe firul de păr. Lumina este absorbită de pigmentul firului de păr, ajunge la rădăcina acestuia și îl stimulează să intre într-o fază latentă. Practic, firul de păr va crește mai greu iar când va crește va fi mai subțire și va avea o culoare mai deschisă așa că pielea va fi mai catifelată pentru mai mult timp.

Epilatorul Philips Lumea IPL SC2005/00 este un epilator profesional de care te poți bucura la tine acasă. Pentru o piele catifelată și lipsită de păr pentru mai mult timp trebuie să urmezi doar 3 pași simpli:

  1. înainte de a folosi epilatorul Philips Lumea IPL SC2005/00 trebuie să razi zonele pe care dorești se le epilezi. Acest pas este esențial pentru o epilare mai eficientă
  2. Intensitatea luminii trebuie setată în funcție de culoarea firului de păr și în funcție de tipul de piele.
  3. Aplică pulsațiile de lumină asupr pielii. Epilarea se realizează odată la 2 săptămâni iar rezultatele vor fi vizibile după 3 utilizări. Creșterea firului de păr va fi încetinită.

Philips Lumea IPL SC2005/00 Mod UtilizareEpilatorul Philips Lumea IPL SC2005/00 are 5 trepte de viteză și 250.000 de pulsații, ceea ce înseamnă că poate funcționa până la 5 ani. Acest tip de epilator este unul fără fir iar după terminarea bateriei, acesta trebuie să stea la încărcat 1 oră 40 de minute.

Nu are accesorii pentru față și inghinal ci doar pentru corp. Așadar, poate fi folosit doar pentru picioare, brațe și axilă. Dacă veți folosi pe față sau inghinal riscați să vă ardeți.

Nu vă așteptați să vedeți rezultate de la prima utilizare. Unele fire de păr vor dispărea însă altepe pot să apară din nou. De aceea trebuie să repetați sedintele odată la 2 saptămâni.

Philips Lumea IPL SC2005/00 poate fi folosit pentru un păr ce este mai închis la culoare – castaniu, negru sau blond închis. Nu este eficient dacă părul este de culoare bond deschis, alb-gri, alb sau roșcat.

Păreri Pro Philips Lumea IPL SC2005/00:

  • epilarea nu este deloc dureroasă
  • după primele 3 ședințe chiar se observă rezultate
  • este ușor de manevrat și de ținut în mână
  • raportul calitate preț este excelent (puteți profita și de oferte)
  • este ușor de folositPhilips Lumea IPL SC2005/00 tabel

Păreri Contra Philips Lumea IPL SC2005/00:

  • bateria tine destul de puțin și trebuie încărcat mai des (dacă vrei să te epilezi pe picioare sau zone mai mari)
In aceasta sectiune poti scrie pareri personale, comentarii, reclamatii sau intrebari. Te rog sa incerci sa folosesti un limbaj civilizat si sa postezi cat mai multe informatii referitoare la problema ta.

Posteaza un comentariu sau o intrebare