Dieta cu mere și iaurt

Dieta Cu Mere Si Iaurt

Ai auzit de cura de detoxifiere și slăbire cu mere și te-ai hotărât să o încerci? Îți recomandăm să urmezi o simplă și eficientă dietă cu mere și iaurt, care îți va permite să slăbești cu până la 4 kilograme într-o singură săptămână, sau chiar mai puțin!

Merele au numeroase beneficii pentru silueta și sănătatea ta, ele nu numai că te ajută să slăbești, dar te vor ajuta să-ți detoxifiezi în întregime organismul. Ca atare, grăsimea corporală va scădea în mod drastic.

Ce presupune dieta cu mere și iaurt?

Dacă decizi să urmezi o dietă cu mere și iaurt pentru 5 zile, asta nu înseamnă că va trebui să reduci și consumul de alte alimente sănătoase. Pe lângă mere și iaurt, poți consuma și carne slabă, apă (cel puțin 2 litri pe zi) și brânză cu puține grăsimi.

Dieta Cu Mere Si Iaurt

Care sunt avantajele pentru dieta cu mere și iaurt?

  • Nu vei avea de-a face cu cheltuieli prea mari pentru a întreține această dietă
  • Este ușor de preparat și ingredientele se găsesc pretutindeni
  • Este ușor să-ți alcătuiești un plan de dietă
  • Trebuie să bei multă apă, ceea ce înseamnă că vei fi perfect hidratată
  • Nu numai că slăbești, dar îți și detoxifici organismul
  • Dieta cu mere și iaurt previne constipația
  • Meniuri dieta cu mere și iaurt pentru 5 zile

Ziua 1

Servește la micul dejun, prânz și cină numai mere, însă nu depăși cantitatea de 1,5 kilograme de mere.

Ziua 2

La micul dejun mănâncă numai 2 mere, la prânz un singur măr, împreună cu o salată de legume și 2 felii de brânză cu puține grăsimi, iar la cină consumă 3 mere

Ziua 3

La micul dejun, servește un măr, o felie de pâine din cereale integrale și o felie de șuncă de curcan. La prânz, optează pentru un măr, o salată din 2 morcovi rași, jumătate de ceapă și jumătate de salată verde, iar la cină consumă doar 3 mere.

Ziua 4

La micul dejun, mănâncă 1 măr, 1 felie șuncă de curcan sau de pui, 1 felie pâine integrală. La prânz alege un măr, o salată de legume pe care le fierbi și 200 g conservă de ton, iar la cină opteaz pentru 3 mere și un bol cu lapte (puține grăsimi) și cereale integrale.

Ziua 5

La micul dejun, consumă un măr, alături de un ou și o felie de pâine integrală, la prânz tot un măr și o salată crudități plus 200 grame carne de vită, iar la cină doar 3 mere.

Dezavantajele din dieta cu mere și iaurt:

Dieta cu mere și iaurt nu este deloc recomandată de a fi utilizată pe termen lung, așadar, este bine ca după cele 5 zile de dietă, să faci o pauză. Folosește-o doar pentru ocaziile în care vrei să dai rapid câteva kilograme jos.

De asemenea, aceasta este o dietă hipocalorică, iar efectele sale secundare se pot lăsa cu stare de leșin, dureri de cap, oboseală, amețeli și iritabilitate. După această dietă, e important să nu cazi în capcana de a te supraalimenta, căci nu vei face decât să adaugi la loc kilogramele pierdute.

Articole recomandate

3 comentarii

  1. […] a introdus in aceasta dieta alimentele care, spune ea, vor spori frumusetea naturala si te va ajuta sa slabesti mai usor. […]

  2. […] Gustarea de dimineata include fructe si iaurt, masa de pranz include orez si legume cu multe mirodenii, ceai si fructe, iar la cina veti consuma cereale, legume si fructe. Dieta indiana nu limiteaza cantitatile, dar presupune moderatie si echilibru. […]

  3. […] Paleolitica este o dieta saraca in carbohidrati care nu implica consumul de produse lactate sau alimente pe baza de cereale (inclusiv paine). Dieta […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *