Dieta cu cartofi fierți

Dieta Cu cartofi

Atunci când vine vorba de diete pentru slăbit, Internetul este plin de sfaturi, trucuri și rețete care te ajută să dai jos câte kilograme poftești. Una dintre cele mai simple și ușoare metode de a slăbi, fără a fi nevoită să treci prin schimbări alimentare drastice este, desigur, dieta cu cartofi fierți.

Această dietă nu necesită costuri excesive pe menținerea unui anumit program alimentar și nici restricții care te vor face să treci printr-o perioadă de calvar.

Cum funcționează dieta cu cartofi fierți?

Dacă vrei să găsești o modalitate eficientă și rapidă de a da jos câteva kilograme în cel mai scurt timp, dieta cu cartofi fierți este soluția. Tot ce trebuie să faci este să consumi timp de 3 sau 5 zile cartofi fierți și eventual un iaurt cu grăsimi puține, iar în numai o săptămână vei putea da jos 5 kilograme.

Știu că ai auzit de faptul că în mod normal, cartofii îngrașă, însă dacă îi consumi în cantități mici și dese, ei te pot ajuta să pierzi din greutate în ritm rapid.

Ce tip de dietă este dieta cu cartofi fierți?

Din multiplele categorii de diete pe care le poți ține pentru a slăbi eficient, dieta cu cartofi fierți se înscrie în categoria dietelor hipocalorice. Aceasta însă nu va furniza organismului tău toți nutrienții necesari, prin urmare, nu trebuie să depășești cele 3-5 zile de regim alimentar cu cartofi fierți.

Dieta cu cartofi fierți nu este benefică pe termen lung, tocmai de aceea este potrivită pentru perioadele în care vrei să slăbești în doar câteva zile.Dieta Cu cartofi

Idei de meniuri pentru dieta cu cartofi fierți timp de 3 zile

Ziua 1

La micul dejun poți consuma un cartof fiert sau copt de dimensiune medie, împreună cu un iaurt de 200 ml, cu grăsimi puține. Încearcă să reduci considerabil consumul de sare pe parcursul dietei cu cartofi fierți, așadar, mănâncă-i fără să-i condimentezi.

La prânz, poți servi doi cartofi fierți sau copți împreună cu un pahar de iaurt, iar la cină e indicat să servești două simple pahare de iaurt.

Ziua 2

La micul dejun, servește doar un singur pahar de iaurt fără prea multe grăsimi. La prânz, pregătește-ți doi cartofi copți sau fierți, pe care să-i servești împreună cu un pahar de iaurt fără grăsimi prea multe. În schimb, pentru cină, rezervă-ți un singur pahar de iaurt combinat cu un singur cartof fiert sau copt.

Ziua 3

La micul dejun, consumă un pahar de iaurt cu puține grăsimi. La prânz, servește un cartof fiert sau un cartof copt, împreună cu un pahar de iaurt. La cină, consumă un simplu pahar de iaurt.

Chiar dacă ți se pare puțin să consumi maximum 1-2 cartofi la o masă, aceștia îți vor conferi o senzație de sațietate și nici măcar nu-ți vei da seama când au zburat cele 3 zile de dietă cu cartofi fierți. Așadar, ori de câte ori îți dorești să pierzi în greutate într-un ritm rapid, nu uita să consumi cartofi fierți și iaurt cu puține grăsimi!

Articole recomandate

3 comentarii

  1. […] nu este tocmai un produs din categoria mancarurilor indicate in alimentatia unui copil, dar o puteti transforma folosind ingrediente sanatoase. Alternativ puteti folosi legume […]

  2. […] diete necontrolate, slabirea nu coincide cu reducerea tesutului adipos, ci este mai degraba o pierdere a cantitatii de […]

  3. […] cum am mai precizat, alegerea corecta o reprezinta dietele sanatoase combinate cu exercitii fizice, si nicidecum dietele stricte ce presupun eliminarea unor nutrienti […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *