Despre marirea penisului si problemele barbatilor

marirea penisului

Studiile au arătat ca bărbații au cu 22% mai puțin testosteron decât au avut acum acum 30 ani. În timp ce mulți factori externi pot influența asta, se crede ca principalul motiv este lipsa de exerciții și o dieta porasta.Testosteron scăzut afecteaza e nivelul de energie și libido și poate creea probleme pentru bărbații de toate varstele. Nu este de mirare ca stimulatoarele de testosteron au devenit atât de comune.

Nivelul scăzut de testosteron nu este singura problema

Din cauza presiunii sociale ce afecteaza bărbații, mulți simt ca dimensiunea penisului afecteaza încrederea în sine, în dormitor și înafara acestuia. Din aceasta cauza, multe companii au produs suplimente de creștere ce au ca scop combaterea acestei probleme.

Unele beneficii în luarea acestor suplimente sunt:

  •   Din cauza creșterii presiunii din sânge, vei avea o erectie mai mare
  • O creștere foarte mare a libidoului
  • O creștere de lunga durata și mai mare a penisului, dacă sunt folosite în tandem cu exercitiile fizice

În timp ce aceste suplimente pot da rezultate pe termen scurt, ele sunt asociate de foarte multe ori cu crester permanente atunci când nu sunt combinate cu exerciții.

„Daca iei aceste suplimente de marire doar pentru a adauga câțiva centimentrii cu efort minim vei fi dezamăgit. Dacă planuiesti sa ai și un program de exerciții fizice, atunci vei primi beneficiile pozitive pe care le aștepți.”

Cum funcționează suplimentele de marire a penisului?

După ce intra în  organism aceste suplimente permit creșterea circulatiei sangelui către penisul dumneavoastră. Pe lângă faptul ca vor mari capacitatea corpului dumneavoastră de a produce testosteron, ceea ce va da o creștere considerabila a libidoului acestea vor oferi și erectii mai puternice și de lunga durata.

Suplimentele de marire al penisului vin în trei forme:

  1. Pastile (Male Extra, VigRX, ProSolution)
  2. Geluri ( Titan Gel, ProSolution Gel)
  3. Creme (MaxMan, Lanthome)

marirea penisului

Penisul dumneavoastră ar trebui sa aibă o creștere de aproximativ un centimetru chiar și în stare moale. Aceste rezultate sunt prezente de obicei doar în zilele când veți folosi acest produs.

„Fara sa adaugati exerciții pentru penis în rutina, nu veți menține nici o imbunatatire a marimii. Atât timp cât nu va așteptați la cresteri miraculoase, nu este nici un motiv sa nu luați aceste suplimente.”

Combina Titan Gel cu intinderi sau exerciții pentru marirea penisului

Aparatele pentru marirea penisului sunt cunoscute pentru oferirea unei cresteri în dimensiunea penisului. Chiar dacă acest proces este sigur, dacă este făcut gradual, cresterile rapide sunt foarte grele. Indiferent dacă folosiți un extensor, exerciții, sau ambele, de obicei veți avea de așteptat câteva luni pana sa observati o creștere semnificativa.

Este foarte posibil ca un om obișnuit sa primeasca o creștere permanenta de câțiva centimetri.

Totuși, foarte mulți bărbați nu au rabdarea necesara sa urmeza un regim strict. De fapt este foarte întâlnit ca bărbații sa renunte în câteva săptămâni, în timp ce sunt dezamagiti de lipsa rezultatelor. Aici suplimentele precum Titan Gel ies în evidenta, deoarece ele ar trebui sa ofere rezultate mult mai bune atunci când sunt combinate cu exerciții.

Unele studii arata ca folosirea de suplimente combinate cu tractiuni pot oferi rezultatele a 5 luni  în jumătate din acest timp, și trebuie tratat ca și cum ați încerca sa cresteti orice alt muschi din corpul dumneavoastră.

Extensoarele și exercitiile streseaza țesutul penisului, precum un biceps atunci când faceți exerciții cu ganterele.

Suplinitoarele de marire cresc circulatia sangelui către penis și vor facilita un proces de recuperare mai rapid. Creșterea sangelui către penis ofera mai mult oxigen și mai mulți nutrienti care ajuta la refacerea tesutului.

Creșterea aditionala de sânge va umple penisul la capacitate maxima, asta insemnand ca mărimea panisului nu va putea descreste. În timp ce testosteronul este responsabil cu sintetizarea proteinelor și repararea, o creștere a acestuia v-a imbunatati rezultatele.

La nivel psihologic, aceste suplimente îți vor mari motivația. Asta este influențat de obtinerea rapidă a rezultatelor vizibile și te vor face sa urmezi acești regim fără sa va pune-ți întrebarea dacă merita sau nu.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *