Cum sa scapi de rutina relatiei

cum scapam de rutina din relatie

Rutina se poate instala intr-o relatie foarte usor. Daca pentru partenerul sau partenera dumneavoastra nu mai exista nici o parte interesanta in relatia pe care o aveti si simte ca se plictiseste atunci despartirea este deja o certitudine.
Orice zi in doi reprezinta in fond o noua provocare. Chiar daca exista foarte multa iubire, asta nu inseamna ca totul a fost rezolvat.

Semne ca relatia dumneavoastra ia o intorsatura monotona? Partenerul dumneavoastra de viata vrea tot mai mult, este mereu nemultumit si certurile se isca din orice maruntis.
Daca va regasiti in semnele de mai sus atunci este clar faptul ca relatia dumneavoastra a ajuns intr-o mai mica sau mai mare etapa a rutinii.

Cum sa indepartezi rutina? In niciun caz prin cearta si reprosuri. Rutina se instaleaza intr-o relatie din cauza ambilor parteneri asadar nu are rost sa dati vina unul pe altul pentru neregulile existete.
Cel mai puternic antidot?Comunicarea! Incercati sa comunicati cat mai calm si cat mai mult cu cel sau cea de langa dumneavoastra. Eventual, puteti pune pe hartie motivele pentru care fiecare crede ca s-a ajuns la monotonie. Analizati-le si gasiti solutii. Cu siguranta va veti indragosti din nou si va veti simti renascuti.

Un alt pas pentru a aduce relatia la stadiul de normalitate este calatoria. Plecati de acasa pentru cateva zile deoarece un loc nou va va apropia din nou de persoana iubita. Veti redescoperi cat de placut este sa stai non-stop langa un om pe care il iubesti si veti trai clipe inedite care va vor lasa amintiri impresionante. Veti simti cat de frumos este sa traiesti in armonie cu cel de langa tine si veti uita de toate neplacerile cauzate in principal de starea de anxietate sau de lipsa de comunicare.

Incercati sa surprindeti! Surprizele va pot ridica foarte mult starea de spirit a relatiei. Un mesaj lasat pe oglinda din baie cu un ruj rosu sau un biletel pe frigider conteaza foarte mult. Daca sunteti barbat si va doriti sa va bucurati partenera de viata atunci cumparati cel mai frumos buchet de flori si trimiteti-l impreuna cu un biletel la scoala sau la biroul ei. Va fi atat de impresionata de acest detaliu incat orice lucru amar se va transforma in sentimente dulci precum mierea.

Aveti grija ca rutina se poate instala si datorita faptului ca cel de langa dumneavoastra are anumite nemultumiri referitoare la comportament. Incercati sa abordati si aceasta tema si dati cartile pe fata. O persoana se poate schimba de dragul unei relatii mai ales daca schimbarile sunt atat de minore precum cele de tinuta. O vorba, o fapta sau o cugetare a dumneavoastra l-ar fi putut deranja la un moment dat pe partenerul de viata asadar incercati sa va ganditi de doua ori in momentul in care actionati.

Mare atentie la nervi! Daca sunteti nervosi incercati sa nu vorbiti. Abtineti-va pentru ca mai tarziu sa nu va para rau de cele spuse. Asteptati pana va linistiti si ganditi la rece. Puneti in balanta cele intamplate si mai apoi luati o decizie.
Fiti surprinzatori si nu uitati de doza de nebunie care este foarte importanta intr-o relatie!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.