Cel mai bun stepper

Să ai un corp perfect modelat, fără pic de grăsime, este dorința multora dintre noi. Din păcate, nu suntem dispuși să ne împărțim între casă, job și mersul la sală, fie pentru că abonamentul ni se pare prea scump, fie din lipsă de timp. Iar acasă, de cele mai multe ori ne împiedicăm de lene atunci când vrem să facem excerciții de fitness la domiciliu. Dar poate dacă am avea la dispoziție cel mai bun stepper pentru a ne mobiliza voința și energia, lucrurile ar sta diferit.

Ce este stepper-ul?

Cel mai bun stepperUn stepper este un aparat de fitness destinat pentru realizarea exercițiilor ce presupun seturi de urcări și coborâri care te vor ajuta să-ți modelezi picioarele, șoldurile și fesele. În funcție de modelul și complexitatea sa, stepper-ul permite realizarea unor exerciții mai simple (doar urcări și coborâri drepte), dar și mai ample (urcări și coborâri laterale, etc).

Tipuri de stepper:

Există cel puțin 3 tipuri diferite de stepper, și anume:

 • Stepper-ul orizontal – poți executa diferite exerciții de urcări și coborâri
 • Stepper-ul vertical – poți executa mișcări obișnuite, pe care le folosești chiar și atunci când mergi.
 • Stepper-ul cu twist sau lateral – poți executa exerciții laterale sau verticale.

Cum aleg cel mai bun stepper pentru mine?

Desigur, în funcție de gradul în care ești familiarizat cu fitness-ul și exercițiile, cel mai bun stepper pentru tine trebuie să țină cont de câteva criterii esențiale, cum ar fi acestea:

 • Scopul pentru care vrei să îl folosești. Cel mai bun stepper pentru tine este cel care te ajută să prelucrezi zona cu probleme: picioare, fese, șolduri, etc, așadar, stepper-ul trebuie să îți permită realizarea de mișcări simple sau complexe, în funcție de zona corpului pe care vrei să o modelezi.Stepper Fix
 • Funcții. Anumite steppere îți permit să îți cronometrezi seturile de exerciții, în timp ce altele îți numără pașii, așadar, ar trebui să verifici ca stepper-ul ales de tine să aibă aceste funcții incluse. Cel mai bun stepper îți va permite să îți setezi singur propriul nivel de dificultate al exercițiilor pe care vrei să le faci, iar totodată, îți va permite să ții și o evidență a caloriilor consumate.
 • Pragul de înălțime. Anumite steppere au praguri mai înalte sau mai joase cu ajutorul cărora poți face seturile de exerciții cardio dorite, astfel încât tot ce ai de făcut este să-l găsești pe cel potrivit pentru tine.
Top 5 cel mai bun stepper la momentul actual:
 • Mini stepper Kondition SS 032
 • Platforma Step Active TOORX cu 3 nivele
 • Platforma Step Training TOORX cu 2 nivele
 • Stepper reglabil pe 3 nivele de înălțime DY-T002 Dayu Fitness
 • Stepper reglabil pe 2 nivele de înălțime DY-T003 Dayu Fitness

Stepper-ul este perfect pentru zilele în care fie nu ai nici o tragere de inimă să ieși la alergat sau este o vreme neplăcută afară, oferindu-ți posibilitatea de a-ți modela corpul după bunul plac, realizând seturi mai simple sau mai complexe de exerciții cardio.

Cel mai bun stepper funcționează după modelul urcatului și coborâtului scărilor, așadar, dacă preferi această variantă de exerciții cardio, acum ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a achiziționa cel mai bun stepper pentru tine!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *