Cel mai bun sandwich maker

cel mai bun sandwich maker

Nu degeaba se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei și că nu ar trebui să plecăm niciodată de acasă cu stomacul gol. Micul dejun stabilește nivelul de energie cu care ne vom putea îndeplini activitățile din timpul zilei, iar cu cât acesta este mai sățios și mai hrănitor, cu atât mai productivă va fi și ziua ta.

Cu siguranță vei fi de acord cu mine atunci când afirm că nici un alt mic dejun nu se compară cu sandwich-urile pregătite cu ajutorul unui sandwich maker!

Dacă vrei să te asiguri că ai parte de cele mai delicioase sandwich-uri în fiecare dimineață, ai grijă să alegi cel mai bun sandwich maker care-ți va oferi un start al zilei pe măsură!

Cum aleg cel mai bun sandwich maker?

cel mai bun sandwich makerÎntrebarea care ne frământă pe toți în clipa în care ne gândim să facem o achiziție de lungă durată este doar una: cum alegem cel mai bun produs din mulțimea de posibilități pe care piața din ziua de azi o oferă?

Aceeași întrebare se aplică și pentru a găsi cel mai bun sandwich maker, iar pentru a reuși asta, e important să ții cont de câteva criterii esențiale, precum acestea:

 • Capacitatea. Depinde foarte mult dacă vrei să pregătești un mic dejun doar pentru tine sau și pentru altcineva, și ar trebui să știi că există și sandwich makere care îți oferă posibilitatea de a pregăti un mic dejun dublu, în același timp.
 • Modelul. Dacă vrei să alegi cel mai bun sandwich maker, trebuie să te asiguri că acesta are un model cât mai recent, căci acestea sunt mai performante și au mai multe funcții incluse la pachet. Unele pot chiar tăia automat feliile de pâine.
 • Functiile. Cel mai bun sandwich maker are mai multe funcții care îți vor veni în sprijinul pregătirii unor mese delicioase pentru micul dejun.
 • Materialul din care este confectionat. Cel mai bun sandwich maker trebuie să fie făcut dintr-un material anti-aderent, care să nu permită lipirea feliilor de pâine. De asemenea, el trebuie să fie ușor de curățat.
 • Pretul. Nu spune nimeni că pentru a cumpăra cel mai bun sandwich maker, trebuie să-l alegi pe cel mai scump, însă nu are rost să fii avar cu banii dacă ești în căutarea calității. Cel mai bun sandwich maker are un preț raportat în egală măsură cu calitatea sa.
 • Brand-ul. Există brand-uri care fac sandwich makere de calitate, la prețuri accesibile, iar dacă ești fidel deja unui anumit brand de electrocasnice, sunt mari șanse să cumperi un sandwich maker tot de la el.

Top 5 recomandări cel mai bun sandwich maker:

 • Sandwich-maker Breville Panini VST025X-01
 • Sandwich-maker Star-Light 3 in 1 TIA-750W
 • Sandwich-maker Philips Daily Collection HD2395/00
 • Sandwich-maker Tefal Avante 2 in 1 SM6038
 • Sandwich-maker Heinner SM-800

Acum că ai aflat informațiile de bază despre cum ar trebui să fie cel mai bun sandwich maker, poți porni în căutarea lui!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *