Cel mai bun glucometru

cel mai bun glucometru

Una dintre cele mai frecvente boli de care oamenii suferă este diabetul zaharat. Această boală este un real motiv de îngrijorare pentru toată lumea care are o plăcere vinovată pentru dulciuri și zahăr, iar ea poate fi prevenită doar prin intermediul unor exerciții fizice zilnice și menținerea unei diete echilibrate, preferabil fără prea mult zahăr.

Așadar, dacă ești conștient de faptul că ai pofte de dulce pe care nu le poți controla, e important să-ți verifici cât mai des glicemia, în special dacă ai deja această boală sau dacă există membri ai familiei care o au deja. Prin urmare, cu siguranță vei avea nevoie de cel mai bun glucometru.

Ce este un glucometru?

cel mai bun glucometruGlucometrul este dispozitivul care măsoară nivelul zahărului din sânge și îți poate indica în ce stadiu se află glicemia ta. Pentru a te asigura că ai cel mai bun glucometru care îți poate furniza informații adevărate și corecte, e nevoie să te pui la curent cu cele mai importante criterii pe care trebuie să le urmărești atunci când intenționezi să cumperi cel mai bun glucometru. Iată care sunt acestea!

Criterii pentru a alege cel mai bun glucometru:

 • În primul rând, e vorba de dimensiunea glucometrului. Aceasta trebuie să fie compatibilă cu mâna ta, ținând cont de faptul că ești dreptaci sau stângaci.
 • Apoi, este important și modul în care afiseaza informatiile ecranul glucometrului. Cifrele mari pot fi citite cu ușurință de către orice persoană. În plus, pe ecran trebuie să apară cât mai multe informații utile pentru persoana în cauză, inclusiv data și ora la care ți-ai măsurat glicemia.
 • În al doilea rând, este vorba despre cât de bine funcționează glucometrul. Cel mai bun glucometru trebuie să aibă viteza si precizie în măsurarea rezultatelor. Ia aminte că acestea diferă de la un model de glucometru la altul.
 • Timpul care durează până la afișarea rezultatului este la fel de important ca acuratețea răspunsului.
 • Cantitatea de sânge pe care glucometrul o ia pentru a o analiza este un alt criteriu de selecție important. Mulți oameni sunt sensibili la cantitatea de sânge luată la analize, așadar, cel mai bun glucometru nu va avea nevoie de o cantitate exagerată de sânge pentru a-și face bine treaba.
 • Memoria glucometrului este un alt factor important în selectarea acestuia. Pentru a nu fi nevoit să-ți notezi de fiecare dată orice valoare afișată, cel mai bun glucometru trebuie să aibă și o capacitate de memorare cât se poate de decentă.
 • Pretul este un criteriu la fel de important pentru a alege cel mai bun glucometru, iar aici, alegerea depinde numai de bugetul și disponibilitatea fiecăruia de a cheltui bani.

Top 5 recomandări pentru cel mai bun glucometru:

 • CareSens N glucometru, cu 100 de teste și 100 de ace
 • Glucometru 2in1 STEP, cu 100 de teste și 100 de ace
 • Glucometru Accu-check Active, cu 50 + 10 teste
 • Glucometru PalmLab CODEFREE, cu 10 teste, 10 lansete și auto-înțepător
 • Glucometru Beurer LG 44

În concluzie, e important să obții cât mai multe informații despre glucometre pentru a putea alege cel mai bun glucometru pentru tine.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *