Cel mai bun cuptor incorporabil

cel mai bun cuptor incorporabil Beko

Cuptoarele incorporabile aproape ca au luat locul astazi cuptoarelor clasice, cu plita inclusa. Cel putin daca dorim sa amenajam o bucatarie dupa ultimele standarde, cuptorul incorporabil este un accesoriu de nelipsit.

In plus, cuptorul incorporabil ofera si o multime de avantaje fata de vechile aragazuri, beneficiind de functii de coacere, de curatare si de programare pe care nu le gasesti la produsele din generatiile mai vechi.

Dar, unul dintre cele mai importante elemente de luat in calcul tine de design, cuptorul incorporabil putand fi amplasat practic oriunde in bucatarie, fara a necesita neaparat asezarea pe podea, eventual si pe un suport de protectie pentru parchet.

Cel mai bun cuptor incorporabil pentru nevoile tale:

Whirlpool cel mai bun cuptor incorporabilAtunci cand alegem cel mai bun cuptor incorporabil trebuie sa avem in vedere mai multe aspecte. Unul dintre acestea este dat de functiile oferite.

De obicei, cuptoarele incorporabile moderne ar trebui sa beneficieze obligatoriu de functia grill si rotisor, beneficiind totodata de curatare automata, de tip catalitic.

Un alt element de luat in calcul il reprezinta functia de convectie, aceasta asigurand distributia uniforma a aerului cald in incinta cuptorului.

Alte elemente de luat in calcul sunt iluminatul interior, puterea oferita si capacitatea, care de obicei variaza intre 50 si 70 de litri.

Nu sunt de neglijat nici accesoriile pentru grill, unele modele oferind tavi speciale pentru fripturi sau produse de patiserie.

Panou de control digital al functiilor pentru cel mai bun cuptor incorporabil:

De asemenea, cel mai bun cuptor incorporabil va avea inclus in mod obligatoriu un panou digital pentru afisarea principalelor functii si parametri de functionare.

Astfel, cu ecran tactil sau control electronic, acesta va afisa caracteristici precum temperatura interioara, timpul de coacere, ora si data in regim de stand-by, precum si alte setari.

Nu in ultimul rand, unele cuptoare incorporabile beneficiaza de programe predefinite, cu ajutorul carora putem gati aproape fara gres anumite retete, in aceeasi cantitate si la aceeasi calitate, de fiecare data.

Cel mai bun cuptor incorporabil, la indemana ta:cel mai bun cuptor incorporabil Beko

Daca esti in cautarea unui cuptor incorporabil care să fie cel mai bun cuptor incorporabil performant, care sa iti asigure functiile de care ai nevoie intr-o bucatarie, retailerul eMAG iti ofera o gama diversificata de modele.

Printre cele mai vandute produse de aceasta gama se numara cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 6230 NB:

 • Acesta este alimentat electric
 • beneficiaza de un design atragator, cu sticla si carcasa laterala de culoare neagra
 • modelul dispune de nu mai putin de 14 functii
 • beneficiaza de consum redus de energie (clasa energetica A+)
 • dispune de autocuratare catalitica
 • în plus, ca aproape orice produs Whirlpool de ultima generatie, dispune de functia al 6-lea Simt, cu ajutorul careia isi poate regla temperatura si distributia aerului in incinta, in functie de cantitatea si umiditatea preparatelor supuse gatirii

Un alt model de luat in calcul este cuptorul Beko BIM32400XPS:

 • acesta are o capacitate impresionanta, de 82 de litri
 • beneficiaza de functiile grill, timer
 • autocuratare pirolitica
 • panou de control de tip touch-screen
 • în plus, aspectul din inox ii confera rezistenta si curatare usoara

Printre cele mai bune cuptoare incorporabile se numara si modelul Bosch HBG33B530:

 • cu convectie, sticla cuartz
 • sistem de autocuratare EcoClean

In concluzie, putem spune ca in alegerea celui mai bun cuptor incorporabil trebuie luate in calcul functiile oferite, intretinerea usoara si, nu in ultimul rand, designul.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *