Samsung cel mai bun aspirator

Odata cu aparitia aspiratoarelor, batutul covoarelor si frecatul cu peria aproape ca au devenit operatiuni de domeniul istoriei. Dacă nu ați acordat prea multă importanță aspiratoarelor ar fi mai bine să știți cum să alegeți cel mai bun aspirator.

Astazi, exista pe piata o multime de modele de aspiratoare, in urma carora covoarele raman impecabil de curate. Multe dintre modelele actuale nu se mai rezuma doar la aspirarea prafului, acestea avand si rol de curatare in profunzime a tesaturilor, prin diverse sisteme de aspirare si curatare cu aburi.

Prin urmare, aspiratoarele moderne executa operatiuni la care nu te-ai fi gandit in urma cu cativa ani, iar preturile acestora au devenit din ce in ce mai accesibile.

Informatii despre cel mai bun aspirator:

Samsung cel mai bun aspiratorIn identificarea celui mai bun aspirator pentru familia noastra sunt o serie de consideratii ce trebuie facute, dat find ca si avansul tehnologic este altul fata de cel din urma cu cativa ani.

Astfel, daca pana nu demult cel mai bun aspirator era cel cu puterea cea mai mare, astazi lucrurile s-au schimbat. Puterea a ramas un indicator important, dar nu singurul.

Astfel, avem aspiratoare de mana ce dezvolta sub 800 W, insa pentru performante sporite este avem la dispozitie aspiratoare de peste 1800 sau chiar 2000W.

Cand alegem cel mai bun aspirator trebuie sa vedem daca acesta este su aspirare uscata sau umeda, precum si daca optam pentru un aparat vertical sau unul clasic, orizontal.

Cel mai bun aspirator de mana, vertical sau cu spalare?

De asemenea, exista aspiratoare cu spalare, acestea intrand deja in gama celor profesionale, care au si un cost mai ridicat decat al celor de uz casnic.

Pe piata au aparut si aspiratoare de mana, pentru particule de mici dimensiuni, ideale pentru autoturisme sau spatii mici, dar si roboti de aspirare, care fac treaba in locul nostru, patrunzand in locuri greu acesibile, cum ar fi sub paturi sau sub obiecte de mobilier.

Nu in ultimul rand, exista aspiratoare pentru curatat geamuri, dusumele, dar si pentru scamele de pe haine ori de pe asternuturi.

Un criteriu important pe care trebuie sa il luam in calcul il reprezinta filtrele. Astfel, capacitatea de umplere a recipientelor cu praf poate varia de la 1 la 6 litri sau chiar mai mult.

De asemenea, sunt aspiratoare care nu necesita filtre, praful si restul particulelor aspirate fiind stranse dinrect in cuva din plastic.

Topul nostru pentru cel mai bun aspirator:

Cu riscul de a fi subiectivi, am selectat pentru dumneavoastra cateva dispozitive al caror raport calitate pret este unul optim, acestea fiind si printre cele mai cautate pe site-urile de profil.

Astfel, primul in optiunile noastre pentru cel mai bun aspirator este aspiratorul fara sac Samsung VC15RHNDCNC:

  • acesta dispune de o cuva de colectare de 2 l
  • tub telescopic metalic, putere de 1500 W
  • filtru HEPA

Topul continua cu aspiratorul cu sac Bosch BGL2B132:cel mai bun aspirator Bosch

  • acesta are o putere de 700W
  • sac de 3.5 l
  • filtru Pure Air

Podiumul pentru cel mai bun aspirator este completat de Rowenta Compact Power 3A RO3786:

  • un aspirator fara sac de 750 W
  • filtru de inalta eficienta
Sfatul nostru pentru a alege cel mai bun aspirator:

Cel mai bun aspirator difera in functie de nevoile si de bugetul fiecaruia. Daca nu ne adresam unei zone cu trafic intens, ne putem orienta spre un aspirator care sa beneficieze atat de o capacitate mare a cuvei, filtre de calitate si putere de aspirare satisfacatoare.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *