Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care – Aparat de ingrijire faciala

Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care

Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care este un aparat pentru ingrijire faciala care poate face minuni pentru tenul tau. Este utilizat de catre femei din intreaga lume, iar eficienta sa a fost dovedita. Sa nu mai spun de faptul ca sunt si cateva nume grele din aceasta industrie care recomanda Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care.

Îngrijirea tenului este o provocare zilnică, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De departe, cele mai stresate de această sarcină sunt femeile, care trebuie să își apere tenul nu numai de bacteriile din aer, ci și de straturile de machiaj pe care le aplică zilnic, și care astupă porii. Curățarea manuală a tenului nu reușește întotdeauna să elimine excesul de impurități care se acumulează zilnic pe fața noastră, tocmai de aceea, vă recomandăm să încercați aparatul de îngrijire facială cu efect de anti-îmbătrânire Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care. Suntem de părere că femeile vor fi entuziasmate să afle mai multe despre el, așa că aici veți găsi tot ceea ce vă interesează despre Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care.

Ce poate face aparatul de îngrijire facială Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care?

Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care Aparatul Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care îți curăță, îngrijește și menține tenul în stare optimă, ajutând la îndepărtarea mizeriei, a prafului, și a altor impurități care se adună pe fața ta la final de zi. Mai mult decât atât, Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care are un efect de anti-îmbătrânire vizibil, tocmai datorită grijei deosebite pe care o acordă pielii tale. Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care îți curăță chipul în 4 pași simpli, pe care ți-i vom detalia în cele ce urmează.

Cele 4 etape ale curățării faciale cu aparatul Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care

Acest aparat de îngrijire facială îți va oferi ca rezultat o piele mai fermă, mai sănătoasă, mai netedă – și cel mai important, mai tânără, iar asta și datorită faptului că are incluse funcțiile Intensive Cleansing Milk și Advanced Hydrolift Cream.

Etapa 1: Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care

  • Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care conferă o curățare intensă a pielii tenului tău, prin dezincrustarea acesteia. Asta înseamnă că toate substanțele ce sunt active din laptele de curățare vor pătrunde adânc în piele, îndepărtând toate impuritățile pe care le găsesc, totul datorită funcției de ionizare a aparatului

Etapa 2: Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care

  • În această etapă, Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care îți oferă o îngrijire care acționează împotriva îmbătrânirii tenului, prin funcția de iontoforeză. Asta înseamnă că acele substanțe active ce sunt menite reducerii ridurilor de pe fața ta, vor acționa profund în straturile pielii, în principal datorită funcției de ionizare.

Etapa 3: Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care

  • Acum, se va activa funcția de încălzire cu rol de activare, din urma căreia vei obține o piele mai fină și mai moale, mult mai plăcută la atingere

Etapa 4: Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care

Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care

Aspecte tehnice Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care

Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care are un ecran LCD pe care sunt afișate informațiile de bază, se alimentează la rețea, și este disponbibil în nuanța alb. Rezerva pentru cremă este de 30 de ml, iar cea pentru laptele de curățare este de 200 de ml, iar ambele pot fi achiziționate ulterior.

Așadar, dacă vrei o piele mai îngrijită și mai sănătoasă, aparatul de îngrijire facială Beurer FC90 Pureo Ionic Skin Care este o soluție bună de ținut minte.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *