6 Lucruri vitale ce trebuiesc luate in considerare inainte sa iei pastile pentru marirea penisului

marirea penisului

Inainte sa te avanti si sa chelutiesti o mica avere pe o aprovizionare cu pastile pentru marirea penisului pentru 6 luni de zile (ca am vazut ca asta faceti majoritatea, cand apare cate un astfel de supliment pe piata, va faceti provizii pe cate jumatate de an), este bine sa iei in calcul urmatoarele lucruri:

1. Indiferent de ce ai citit in contradictoriu, tine minte urmatorul lucru: Pastilele pentru marirea penisului nu iti vor mari dimensiunea penisului. Adevarat, iti vor creste circulatia sangelui din penis si vor mari nivelul de testosteron. Dar, doar acele lucruri nu iti vor mari penisul permanent. Oricare ar fi imbunatatirile aduse de aceste suplemente (în mod tipic, aproape 2 cm în lungime) vor dispărea rapid îndată ce efectul pastilei a trecut.

2. In timp ce pastilele nu ofera o imbunatatire permanenta, ele măresc efectele altor metode ne-chirurgicale. Imbunatatirea circulatiei sangelui împreuna cu creșterea hormonilor stimuleaza creșterea de țesut nou, și ajuta la o recuperare mai rapidă în urma exercitiilor de intindere. Deci dacă scopul tău este sa ai cresteri permanente, gândește-te la o combinatie de pastile de calitate și exerciții.

3. Pastilele pentru marirea penisului pot avea efecte adverse: Da, fiecare producător atesta faptul ca singurul efect secundar ce îl vei experimenta vor fi erectiile, dar asta nu este complet adevărat. Unele pastile includ ingrediente ce sunt sunt recomandate pentru termen lung.

  • Yoshimbe de exemplu – un stimulent sexual foarte puternic –  poate crește presiune sangelui la nivele periculoase. Din fericire, majoritatea producătorilor de renume exclud acest stimulant din formula.
  • Ginseng și ginkgo – în timp ce majoritatea considera acestea ca fiind sigure- ele sunt alte doua ingrediente comune ce pot cauza creșterea presiunii din sânge, greață și durerei de cap, atunci când le iei în mod continuu fără o pauza regulata. Nu vrem sa sugeram ca pastilele de calitate sunt periculoase – ba din contra, cele mai bune pastile pentru marirea penisului au efecte foarte pozitive.

marirea penisuluiDar chiar și cele mai bune pastile pentru marirea penisului nu sunt lipsite de efecte nedorite. Unii bărbați experimenteaza mici dureri de cap și ameteli. Trebuie sa fiți atenți la potențialul acestor efecte secundare. Nu numai asta dar este foarte indicat sa faceți pauze degulate pentru a permite organismului sa facă o pauza de la efectele stimulante (poate pentru o luna sau chiar câteva luni). Mai important, sa tinenti minte ca unele ingrediente – cum ar fi yohimbe- folosit în componenta unor pastile cu o reputație mai proasta, sunt de evidat.

Apropo de pastile si suplimente, ati citit articolul despre Titan Gel?

4. Natural nu înseamnă tot timpul natural. Cum rivalizezi împotriva produselor foarte bune și testate clinic, precum VigRX Plus, dacă nu ești dispus sa investesti în teste clinice și sa folosești cele mai bune ingrediente naturale valabile?

Ei bine, răspunsul este simplu: folosești o substanta controlata (de obicei un medicament anti-impotenta) în formula și apoi eviti sa precizezi acest lucru pe eticheta. Faci mai multe vanzari extrem de rapid pana când FDA pune o alerta asupra produsului tău neautorizat și te faci nevazut. Exact asta s-a întâmplat cu companiile ce au fost prinse. Au inclus medicamente în prescriere ce sunt date doar cu prescriere medicala- medicamente ce necesita supraveghere medicala pentru a putea fi luate în siguranța – și ei vând produsul ca fiind „sigur și natural”.

Ingredientele variaza foarte mult de la o marca la alta, chiar și cele ce par sa conțină aceleași ingrediente. Sunt foarte mult factori ce pot afecta calitatea ingredientelor, dar sunt prea multe de numerat. Dar tehnica de cultivare și de preparare, puritatea cumpusilor, ratiile de ingrediente, toate joaca un rol important în determinarea rezultatelor. Asta este motivul pentru care doua suplimente cu aceleași ingrediente ofera rezultate diferite. Folosirea celor mai bune marci este singura cale prin poți fi sigur ca un produs este chiar eficient și sigur.

5. Cupoanele pentru discount. De multe ori vei primi optiunea de a introduce un cupon pentru reduceri. Foarte multe site-uri „afiliate” încearcă sa ademeneasca clientii cu oferte ciudate. De exemplu cauta „VigRX Plus discount cupon” în Google și vei fi bombardat de pagini ce ofera reduceri masive. Sa nu cazi prada acestora. Te vor duce pe site-uri foarte convingatoare și ți se vor vinde produse contra-facute.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *