Ce beneficii oferă o asigurare de sănătate pentru copii?

asigurare de sănătate pentru copii

Fiecare părinte își dorește tot ce e mai bun pentru copilul său. Asigurarea de sănătate dedicată copiilor oferă protecție în cazul unui accident sau al unei îmbolnăviri, situații în care se pot impune intervențiile chirurgicale sau spitalizarea.

Spitalizare

Primești până la 700 de lei pentru fiecare zi de spitalizare, începând din prima zi.

Intervenții chirurgicale

Primești până la 35.000 de lei pentru intervenții chirurgicale din orice cauză.

Fracturi și arsuri

Primești până la 35.000 de lei în funcție de gravitatea evenimentului.

Afecțiuni grave de sănătate

Primești până la 800.000 de lei pentru a te trata la cele mai bune clinici din lume.

Invaliditate

Primești până la 35.000 de lei în funcție de gravitatea evenimentului.

Transport de urgență

Transportul medical de urgență, în cazul unui accident grav sau a unei boli acute

Asistență de urgență

Servicii de asistență de urgență cum ar fi vizita unui medic pediatric acasă, livrarea medicamentelor, îngrijirea copilului / babysitting în caz de spitalizarea bruscă a reprezentantului legal

A doua opinie medicală

Pentru afecțiunile grave confirmarea sau infirmarea diagnosticului și stabilirea unui plan de tratament personalizat, de către medicii specialiști ai Consorțiului WorldCare

Acces la teste practice

Acces la teste practice pe platforma inovatoare www.parentingromania.ro – o inspirație pentru o înțelegere și educație personalizată a copilului

*Dacă nu solicitați nici o despăgubire primiți înapoi 30% din primele plătite.

Unei asigurări de sănătate pentru copii îi poate fi adăugată o componentă de economisire pentru studii ce oferă un sprijin financiar necesar unui început în viață.

Cât costă o asigurare de viață și sănătate?

Costul lunar al unei asigurări pentru copii începe de la 90 de lei pe lună, însă el variază în funcție de vârstă și de acoperirile pentru care optezi. Poți majora suma asigurată sau modifica frecvența de plată a primelor, pentru ca asigurarea să corespundă cât mai bine nevoilor tale și ale copilului tău.

În exemplul de mai jos sunt prezentate beneficiile și suma asigurată în cazul unui copil de 8 ani, la care se plătește o primă de 95 de lei pe lună.

Asigurarea pentru copii include și următoarele bonusuri:

Pentru fiecare zi de spitalizare la terapie intensivă, valoarea beneficiului de spitalizare se va dubla;
Beneficiile de spitalizare sunt mai mari cu 50% dacă copilul asigurat are între 0 și 14 ani;
În perioada vacanței de vară, se dublează valoarea protecției pentru fracturi și arsuri și invaliditate din accident.

În același timp, în calitate de titular, îți este returnat un procent de 30% din valoarea primelor plătite pentru beneficiile de spitalizare și intervenții chirurgicale aferente unei perioade de cinci ani, în cazul în care nu este solicitată o despăgubire pentru acest interval.

Începând cu cel de-al treilea an de asigurare, poți să beneficiezi de o scutire de la plata primelor de asigurare pentru o perioadă de șase luni consecutive, timp în care asigurarea rămâne activă. În cazul în care polița are atașat un contract suplimentar de investiție, este necesară achitarea primei de asigurare pentru acesta.

Pentru prima de plată achitată pentru cel de-al doilea copil, titularul poate beneficia de o reducere de 10% din valoarea acesteia.

Rolul unui consultant financiar specializat pe asigurările de viață și sănătate este de a te informa și de a te ajuta să faci cea mai bună alegere pentru tine și familia ta.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *