Amiclubwear – unul dintre site-urile preferate

Amiclubwear

Primesc întrebări de la voi despre site-urile pe care le prefer sau de unde îmi achiziționez anumite articole vestimentare, încălțămintea sau accesoriile. Așadar, aș vrea să vă vorbesc despre un site pe care îl îndrăgesc, despre Amiclubwear.

Vă anunț că o să fie o serie de postări deoarece doresc să vorbesc detaliat despre fiecare site în parte.

De ce îmi place Amiclubwear?

  1. Produsele arată super bine.
  2. Cel mai mult îmi place secțiunea de încălțăminte la ei. Nu cred că am făcut vreodată o comandă fără să-mi iau o pereche de sandale/slippers/loafers etc.
  3. Dintre toate site-urile din China, de pe Amiclubwear mi-au ajuns mereu mai devreme produsele, undeva la 3 săptămâni, prin poștă.
  4. Au o varietate de produse, pentru toate gusturile aș spune eu.
  5. Găsesc mai tot timpul produse la reducere.
  6. Prețurile sunt foarte bune.
  7. Au size guide. Aici v-aș recomanda să vă cumpărați un metru și să analizați pentru fiecare produs în parte cărei mărimi corespundeți. Eu, spre exemplu, mi-am luat și produse XS dar și S sau M.
  8. Au încălțăminte cu jumătate de măsură. Cred că e partea cea mai faină din punctul meu de vedere. Am o mică problemă la încălțăminte deoarece port 37,5. Când porți o mărime cu jumătate de măsură e cam dificil să-ți găsești încălțămintea, în special, pentru că cele mai multe magazine/site-uri au doar mărimi întregi. Cu Amiclubwear am rezolvat problema mea și port exact ce mi se potrivește.

Slippers? Of course!

Pentru că vara aceasta am o mică obsesie pentru slippers (saboții fără toc), evident că trebuia să-mi iau și de aici cel puțin 2 perechi :). Despre slippers am vorbit mai multe într-un articol precedent. Găsiți aici link-ul dacă vreți să citiți mai multe despre cum îi purtăm, de ce i-am cumpăra etc.

#Am purtat: Pantaloni H&M ~ Slippers Amiclubwear – aici ~ Cămașă Zara ~ Geantă Tiara – aici ~ Accesorii Everbril – aici

Cât despre slippers, vreau să vă zic că îi ador pe aceștia roz pudrat. În primul rând, au o culoare atât de plăcută, iar în al doilea rând, au botul ascuțit și îmi alungesc piciorul. Chiar sunt minunați. Vi-i recomand cu mare drag.

Voi de pe ce site-uri comandați?

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *