Adevărul Despre Titan Gel: recenzie, ingrediente și rezultate

titan gel in farmacie

Titan Gel este un supliment de creștere a testosteronului destinat barbaților, este făcut specific pentru creșterea în dimensiune a penisului și a libidoului. Spre deosebire de multe alte suplimente de testosteron, acesta este conceput special pentru creșterea în dimensiune a penisului, o erectie mai puternica și a creșterii libidoului.

Cei care vand Titan Gel, afirma faptul ca penisul va avea o creștere de 4cm într-o luna. Tita Gel funcționează prin creșterea în eficiența a tesutului penisului. Corpora canernosa și corpus sponciosum sunt responsabile în mod direct cu masa penisului. Intre noi fie vorba, 4 centimetri intr-o luna este foarte mult. Nici parul nu creste atat de mult intr-o saptamana, deci tind sa cred ca cei de la Titan Gel ori exagereaza in mod intentionat, ori sunt foarte optimisti cand spun chestia asta.

Vezi videoul

Apropo de rezultatele pe care le proclama anumite persoane care au folosit Titan Gel, dat fiind faptul ca si voi sunteti barbati, stiti ca in general exista tendinta ca marimea penisului sa fie „usor rotunjita” sa dea mai bine, deci luati in considerare si acest aspect.

Prin urmare Titan Gel funcționează în felul următor:

 • Titan Gel imbunătățește absorbtia de nutriente prin creșterea sangelui în țesut și a eficentei tesutului. Când celulele din țesut se măresc, vor face ca penisul să se umfle/
 • Titan Gel crește dimensiunea și volumul din camerele extensibile. Ca rezultat penisul ar trebui sa devină mai mare. Efectele vor înceta atunci când suplimentele nu vor mai fi aplicate.

titan gel in farmacieTitan Gel este foarte simplu de folosit, tot ce trebuie sa faceți este sa masati penisul cu acest gel o data pe zi. Odată ce este absorbit ar trebui sa simțiți cum cresc nivelele de excitare precum și alte benificii.

Când folosit un supliement în forma de gel precum Titan Gel sau crema, este important sa retineti ca nu trebuie sa faceți dus sau baie în urmatoarele câteva ore. Asta permite sa produsului să fie complet absorbit, lucru ce va oferi cele mai bune rezultate. Dacă este posibil, este o idee buna ca produsul să fie aplicat după ce va spalati. Mare grija la igiena personala.

Știre: Atentie Mare!

Riscurile achizitionarii produsului contrafacut sunt foarte mari, mai ales ca in ultima perioada au fost tot felul de scandaluri. Am inteles ca prin anumite state s-au confiscat tone de Titan Gel contrafacut. Asadar, va recomand sa nu riscati si ca cumparati numai de la distribuitori oficiali.

Este Titan Gel sigur?

In mod normal, suplimentele pentru bărbați și cele de testosteron sunt sigure pentru omul obișnuit. Ele de obicei sunt lipsite de ingredientele sintetice și sunt alcătuite din vitamine și ierburi naturale. Cu suplimentele care nu sunt bine documentate, este recomandat sa consultati medicul înainte sa le folosiți. Nici Titan Gel nu face exceptie 🙂

Totusi, dat fiind faptul ca Titan Gel nu se gaseste in farmacii, ar terbui sa ne puna niste semne de intrebare. Spun asta, deoarece in general, suplimentele, cremele si gelurile care se gasesc in farmacii, ne ofera o oarecare siguranta, ca au fost testate dermatologic, iar posibilele efecte secundare sunt specificate pe prospect, deci stim la ce sa ne asteptam.

titan gel romania farmacie

Apar efecte secundare de la folosirea Titan Gel?

Nu s-au raportat nici un efect secundar negativ după folosirea Titan Gel. Totuși din cauza ca  suplimentele pentru bărbați sunt pe piața de ceva timp, sunt unele efecte secundare comune ce apar ocazional. În timp ce ele nu sunt specifice lui Titan Gel, cunoasterea potentialelor efecte secundare este un beneficiu:

 • Unii bărbați încep sa sufere de perturbari ale somnului și descopera ca adorm din ce în ce mai greu
 • Din cauza flactuatiilor hormonale, pielea dumneavoastră este predispusa sa dezvoltarea acneei, poate deveni grasa, ca și cum ați ajunge din nou la pubertate
 • Dacă este folosit un timp foarte îndelungat rinichii pot fi afectati
 • Pot apărea dificultati în urinare deoarece corpul dumneavoastră v-a folosi mai multă apa în umplerea celulelor în corp ( consumarea mai mare de lichide v-a elimina acest disconfort)
 • Unele alternative mai puternice pot induce uneori stari de agresivitate
 • Unii oameni au raportat cresteri în dimensiunea prostatei, ceea ce nu este un lucru foarte dorit

„Este foarte puțin probabil ca veți experimenta aceste efecte secundare când folosiți Titan Gel, dar este foarte folositor sa înțelegeți ce s-ar putea întâmpla cu corpul dumneavoastră. Dacă simțiți ca dezvoltati oricare din aceste simptome intrerupeti tratamentul imediat”. Citeste aici niste pareri despre Titan Gel.

Titan Gel ingrediente și formula sa

Chiar dacă nu am găsit informații despre ingredientele Titan Gel pe un site de încredere, unul din website-uri are o lista. Putem presupune ca ei au cumpărat acest produs și au citit eticheta, deoarece nu este nici un alt loc unde îl putem găsi. Ingredientele care se găsesc pe lista sunt naturale. Totusi, sunt ele singurele ingrediente din Titan Gel? O fi Titan Gel un produs 100% natural? 🙂

 • Ginkgo Biloba: Copacul Ginkgo Biloba este foarte folosit în medicina Chineza de foarte mulți ani. El îmbunătățește functiile cognitive și este folosit în special în imbunatatirea memoriei și a atentiei. Este un ingredient foarte comun în suplimentele de creștere a penisului, deoarece poate ajuta la creșterea circulatiei sangelui și a presiunii. Creșterea calitatii erectiei este un benificiu des întâlnit în  folosirea Ginkgo.
 • Extractul din stridii: Stridiile sunt asociate cu afrodisiacele de secole. Stridiile contin foarte mult Zinc și vitamina B6, care sunt necesare pentru producerea de testosteron. Stridiile nu cresc numai apetitul sexual, dar imbunatatesc și puterea erectiilor.
 • Gingerol: Este folosit pentru producerea a acelei „fierbinteli” pe care produce corpul nostru în timpul excitarii. Este o puternica corelatie intre consumarea de Gongerol creșterea libidoului, atât la bărbați cât și la femei.
 • Extract de Muira puama: Muira puama este un afridisiac traditional folosit în Brazilia de foarte mulți ani. Nu exista foarte multe date stiintifice ce dovedesc ca ajuta la creșterea apetitului sexual, dar s-a arătat ca ajuta la creșterea cognitiva.
 • L-Arginine: L-Arginine crește presiunea sangelui din artere și vene prin marirea vaselor de sânge. Prin urmare v-a crește presiunea sangelui către penis, de asemenea ajuta corpul corpul sa mentina cât mai mult sânge în acea zona cât mai mult posibil. L-Arignine de ajuta corpul să se regenereze după exerciții. Uite aici un topic pe un forum strain despre L-arginina si marirea penisului.

titan gel si power xxl

Rezultate Titan Gel

Toate sit-urile care au informații despre Titan Gel precizeaza ca poate crește dimensiunea penisului cu pana la 4cm în 4 săptămâni.

Totuși, când ne uitam la rezultate ajungem la o concluzie total diferita.

Majoritatea testelor, care sunt imposibile de verificat, susțin ca penisul nu a suferit nici o creștere oarecare ar fi ea, chiar dacă produsul este folosit zilnic. Un utilizator a susținut ca acest gel chiar a contribuit la o ușoară disfunctie erectila. Aceste tipuri de recenzii nu au nici un sens, în compozitia gelului nu este nici un ingredient care sa contribuie la o problemă legată de disfunctia erectila.

Unele recenzii pozitive

Putinii oameni care au scris o recenzie pozitiva despre acest produs au sugerat ca trebuie să introduci și exerciții pentru creșterea penisului în regim, lucru pe care l-am specificat mai înainte. Din păcate, majoritatea cestor recenzii arata precum o sabotare incercata de companiile rivale, deci nu putem fi sigur ca acest produs este legit sau nu.

Un lucru interesant este ca Titan Gel se poate găsi de vanzare pe site-uri precum eBay și Alibaba.

 • Ebay: Listele de pe eBay toate sunt în conflict de informații, dar, la prima vedere toate au avut foarte multe unități vândute.
 • Alibaba: Listele de pe Alibaba sugerează faptul ca companie este, sau a fost Rusească și ca productia de Titan Gel este întrerupta.

Prețul Titan gel se pare ca este intre 80 și 120 lei, iar prețul nu include transportul. Prin urmare celor care vor sa pun mana pe acest produs, le recomand sa îl cumpere de pe site-ul oficial.

Concluzia finala: Merita cumpărat Titan Gel?

Din datele pe care le-am găsit, se pare ca Titan Gel nu a fost niciodată un produs în cantitati mari. Dintr-un oarecare motiv se pare ca productia a fost închisa înainte ca produsul sa ajungă pe rafturi, iar câteva produse initiale au fost puse în circulatie. Nu este sigur dacă acest lucru s-a întâmplat din cauza calitatii produsului, sau dacă compania a fost închisă din alte motive.

În timp ce recenziile de pe formuri spun foarte multe lucruri negative despre Titan Gel, listele de pe eBay spun doar lucruri pozitive. Acest produs este cumpărat zilnic fără prea multe plângeri.

Totuși, luând în considerare scopul acestul supliment, noi recomandam sa găsiți un produs foarte bine documentat si 100% legal (cum ar fi Male Extra pills).

Update: dupa aproximativ 1 an de la postarea acestui articol despre Titan Gel, am zis sa mai dau o geana prin piata sa vad ce se mai intampla vis-a-vis de el si am ajuns la urmatoaele concluzii: Titan Gel a rezistat inca 1 an pe piata (cred ca e de vreo 2 sau 3 ani), probabil sunt mii de barbati care l-au folosit si o parte dintre ei chiar se declara multumiti de efectele obtinute cu acest gel pentru marirea penisului.

Ar fi foarte interesant de stiut si auzit cateva pareri concrete de la cei care l-au folosit si au obtinut rezultate cu Titan Gel. Interesant in sensul ca am putea afla ce au facut ei diferit fata de cei care au folosit gelul si nu au obtinut rezultatele pe care si le doreau.

Pareri de la clieniti despre Titan Gel

Am gasit pe acest site cateva pareri despre acest gel de marirea penisului dar si despre alte alternative de marirea penisului, chiar mai eficiente decat cremele si gelurile.

”Din cauza stresului, care mă urma în activitățile mele de fiecare zi, m-am pomenit că nu mai simțeam puterea sexuală cea de adineaori, deși soția mereu mă susținea… Într-o bună zi, stând pe un forum, am citit un comentariu al unui utilizator care a suferit de o problemă similară. Acesta și-a împărtășit experiența, menționând în cele din urmă, că unicul remediu care l-a ajutat, a fost Titan gel. A atașat și o fotografie reală a produsului, link-ul de pe care putea fi făcută comanda și metoda cum se folosește. Nu am ezitat și imediat am îndeplinit formularul cererii. Banderola a ajuns în câteva zile. Am încercat, și… o ce bucurie! – rezultatul s-a simțit deodată! Mi-am recăpătat puterea sexuală, dar am mai observat ceva: după aplicările periodice a gelului penisul mi s-a mărit cu 1-2 cm. Eram fascinat, dar mai fascinată rămăse-se soția!”

 

”Deși sunt femeie, am considerat că e important să-mi împărtăș experiența, dar nu a mea, ci a familiei noastre. Anul trecut marcasem cu soțul 10 ani de căsnicie, eram bucuroși și fericiți toată perioada dată. Însă mă îngrijora un lucru, ca femeie: nu întotdeauna soțul reușea să mă satisfacă în plan sexual și asta deoarece penisul nu avea dimensiuni mari, după cum mă așteptam eu. Am reușit să-l conving să încercăm ceva pentru a salva situația, și de la o prietenă aflasem despre Titan gel. L-am procurat direct de la producător și ce-am văzut: în mai puțin de o lună situația în dragoste s-a îmbunătățit considerabil, am început să primesc plăcere de fiecare dată când făceam dragoste. Ca să salvez și alte cupluri de la problemele ce țin de libidou, am decis să las și eu comentariu pe forum. Acum și voi cunoașteți povestea mea”.

https://www.youtube.com/watch?v=yBlvucM3hx0

E important sa folosesti Titan GEL in mod regulat?

Da, este foarte important sa folosesti Titan Gel in fiecare zi si sa-ti faci exercitiile de marirea penisului, pe toata durata curei. Atentie! Nu trebuie sa folosesti Titan Gel toata viata, ci doar pe durata curei pe care ti-o stabilesti. Acest produs e liber de toxine si de arome false, prin urmare o sa iti fie usor sa il inghiti. Pentru a obtine rezultatele pe care ti le doresti, trebuie sa iei aceasta pastila in fiecare zi. Nu trebuie sa depasesti doza recomandata si trebuie sa iei aceasta pastila timp de doua luni pentru a observa efectele. Cu siguranta o sa ajungi sa te bucuri de efectele benefice ale acestui supliment in doar cateva saptamani de utilizare.

 • minte mai limpede
 • cresterea penisului in grosime
 • imbunatatirea erectiei si activitatii sexuala
 • mareste nivelele de energie ale creierului
 • marirea penisului
De ce ai nevoie de suplimentul Titan GEL ?

Acum, stii ca acest produs e un stimulent natural pentru creier si ca o sa ai nevoie de el din diferite motive. Pastilele naturale sunt create pentru a iti stimula si a iti sustine sanatatea mentala. Poti folosi aceste pastile pentru a te bucura de performante optime ale creierului. Daca simti lipsa de concentrare, nivele scazute de energie, pierderi de memorie, ar trebui sa stii ca aceste simptome sunt indicatii ale unei stari proaste de sanatate a creierului si acesta e cel mai bun moment pentru a incepe sa iei aceasta pastila.

Rezultate care pot fi obtinute cu Titan Gel
 • -o crestere a penisului in lungime
 • -o crestere a penisului in grosime
 • -un stimul in reactiile creierului
 • -o stare generala de sanatate mi buna
 • -mai multa concentrare si atentie
 • -o memorie imbunatatita

Ce Gramaj Are Titan Gel Original?

Nu credeam ca o sa scriu prea curand despre Titan Gel, insa am aflat de curand ca in Romania a ajuns si Titan Gel contrafacut. Nu ca Titan Gel cel original ar fi vreun super mega produs, insa oricum, mi se pare de oaie, ca cineva sa plateasca pentru o chestie pretul intreg si sa primeasca produsul contrafacut.

Sunt cateva chestii dupa care va puteti da seama daca Titan Gel pe care-l cumparati este original sau nu. Unul dintre ele este gramajul.

Citeste aici adevarul despre Titan Gel si ingredientele sale reale.

Cati ml are o cutie de Titan Gel Original?

titan gel france50 de ml. O cutie de Titan Gel original are fix 50 de ml, iar din cate am inteles, versiunea contrafacuta (cel putin in acest moment) este la 75 de ml.

Asadar, daca ati comandat Titan Gel dintr-o sursa mai dubioasa (site cu testimoniale false, comentarii traduse cu Google Translate si imposibilitatea de a plasa un comentariu nou, ingrediente prezentate stufos dar care nu corespund deloc cu ingredientele reale din Titan Gel etc), iar mai mult de atat si recipientul in care a venit are 75 ml este foarte posibil sa fi luat o teapa de zile mari.

Cum puteti evita Titan Gel contrafacut?

Cel mai simplu mod de a evita tepele este sa cumparati Titan Gel din farmacii, magazinele naturiste sau daca vreti online, de pe siteul importatorului.

Orice inseamna site dubios, site de anunturi, forum, blog sau persoane dubioase este …. dubios si ar fi bine sa evitati.

Legat de costurile Titan Gel. Original, un tub costa vreo 156 de lei. Daca va hotarati sa-l cumparati, luati 1 tub, vedeti daca functioneaza si apoi mai luati altele. Spun asta, deoarece fetele de la call-center va vor indemna sa cumparati cu nu stiu ce oferte cate 5 – 6 tuburi.

Articole recomandate

9 comentarii

 1. Salut tuturor. Am 17 ani si vreau sa incerc Titan Gel. Am masurat organul in aceasta dimineata si are 14 cm. As dori sa ajung undeva la vreo 16 – 17 cm. Credeti ca aceast TitanGel m-ar putea ajuta in acest sens? De asemenea as dori sa stiu daca are efecte secundare ca daca are ma las pagubas 🙂

 2. De unde pot cumpar Titan Gel? Am gasit-o pe 2 siteuri pe internet insa nu imi inspira deloc incredere. Nu vreau sa cumpar ceva contrafacut sau sa primesc cine stie ce cartofi in colet in loc de crema 🙂
  Care este magazinul oficial al cremei?

 3. Ma baieti, hai sa va zic un pont. Decat sa incercati tot felul de crème pentru marirea pu**I, mai bine v-ati lega o greutate (un disc de 2.5 sau 5 kg e perfect) de ea si ati merge cu ea cate 1 – 2 zile pe saptamana. Se va lungi de n-o sa aveti ce face cu ea!

 4. In cat timp se vad rezultatele? 😀

 5. Salut. Folosesc Titan Gel de 1 sptamana si nu observ foarte mari imbunatatiri in lungime si cresteri. In grosime se cunoaste in schimb, insa eu mi-as dori mai mult lungime decat grosime.

 6. Am cumparat Titan Gel si l-am folosit 2 saptamani. Sincer, in afara de erectii mai tari si un pic in grosime, eu nu am observat alte efecte.

  Nu stiu daca insa nu are chiar efectele pe care le spun ei cu cresterea in lungime.

 7. Spunemi terog de la farmacie adica denumirea farmaciei sami pot lua si eu.

 8. Foarte interesant nici un comentariu !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *