Real Quit – magneti antifumat

Real Quit – magneti antifumat. Acestia actioneaza asupra organismului si suprima dorinta de a fuma. Chiar functioneaza? Haideti sa vedem mai multe despre acestia si ce efecte au asupra organismului.

Vezi daca intr-adevar Real Quit functioneaza

Renunțarea la fumat este un viciu de care multe persoane și-ar dori să scape, dar din nefericire, puține reușesc. Dacă ai nevoie de un imbold mai puternic, încearcă magneții Real Quit, o soluție nonconformistă, însă naturală, de a scăpa de dependența de nicotină, obezitate, crize de nervi și orice alte stări anxioase associate cu viciul fumatului.

Real Quit a ajutat mulți oameni să se lase de fumat, și poate reprezenta o soluție optimă și pentru tine.

Ce trebuie să afli despre Real Quit?

Real Quit Pachet MagnetiReal Quit nu se referă la capsule sau băuturi naturale, ci doar un simplu set de magneți bioactivi care au proprietăți remarcabile în ceea ce privește renunțarea la fumat.

Citeste ce au spus clientii despre Real Quit

Dependența de nicotină nu este un lucru ușor de înfruntat sau de trecut peste, însă acești magneți se bazează pe o tehnică de actualitate, dar din păcate puțin folosită. E vorba de presopunctură.

Biomagneții Real Quit se atașează în anumite puncte cheie ale urechii, pe care le presează, iar astfel vei putea scăpa de dependența de nicotină și pofta de a fuma. Magneții anti-fumat Real Quit sunt placați cu aur de 24 de karate care te protejează de reacțiile alergice.

Cum funcționează Real Quit?

Real Quit se bazează pe terapia auriculară, o practică destul de veche ce a fost dezvoltată undeva prin anii 1950. Terapia auriculară este o metodă aprobată de specialiști, certificată și patentată.

Din punct de vedere neurologic, dacă apeși anumite zone ale urechii, urechea internă fiind legată de corpul uman, îți poți ghida durerea către alte zone din organism, îți poți calma nervii și chiar renunța la dependența de nicotină.

Cum se folosesc magneții anti-fumat Real Quit?

Acești biomagneți sunt extrem de simplu de utilizat – pur și simplu trebuie să îi pui pe vârful degetelor, să poziționezi magnetul cel mai mic pe partea din față a urechii, iar pe cel mai mare după ureche.

Magneții Real Quit trebuie purtați circa 3 ore pe zi, fiind recomandat să nu depășești pragul de 4 ore zilnic. Este ideal să porți acești magneți atunci când ai o stare de spirit pozitivă, calmă. Real Quit Mod de Folosire

Inițial, folosește magneții anti-fumat Real Quit pentru o perioadă de 6-7 zile, iar în a 7-a zi, este important să nu mai fumezi, dacă nu cumva pofta de a fuma a dispărut între timp.

Nu-ți va fi deloc greu să nu fumezi în a 7-a zi, căci în tot acest timp, biomagneții au eliberat endorfine care elimină pofta de nicotină în corp, iar asta îți va face mult mai ușoară sarcina de a scăpa de dependența de fumat. Real Quit trebuie folosiți pentru o perioadă de 20 sau 25 de zile pentru eficiență maximă.

Avantaje Real Quit:

Studiile au arătat că, în comparație cu oricare alte produse anti-fumat, biomagneții Real Quit au arătat că în proporție de 93% dintre persoanele care au folosit acești magneți au renunțat la fumat, în timp ce doar 34% dintre persoanele care au folosit alte produse anti-fumat au putut scăpa de acest viciu.

Produsul în sine nu pare a fi dăunător din nici un punct de vedere, mai ales dacă nu este vorba de ingerare. Pentru a fi mai sigur de efectele acestui produs, este indicat sa consultati un medic pentru a decide daca este bine pentru dumneavoastra sa folositi magnetii Real Quit.

Aici gasesti Real Quit la reducere

Așadar, Real Quit poate fi acel produs nonconformist care te ajută să scapi de unul dintre cele mai periculoase vicii pentru sănătatea ta. Tu l-ai încerca?

In aceasta sectiune poti scrie pareri personale, comentarii, reclamatii sau intrebari. Te rog sa incerci sa folosesti un limbaj civilizat si sa postezi cat mai multe informatii referitoare la problema ta.

Posteaza un comentariu sau o intrebare