Dieta cu mere și iaurt

Ai auzit de cura de detoxifiere și slăbire cu mere și te-ai hotărât să o încerci? Îți recomandăm să urmezi o simplă și eficientă dietă cu mere și iaurt, care îți va permite să slăbești cu până la 4 kilograme într-o singură săptămână, sau chiar mai puțin!

Merele au numeroase beneficii pentru silueta și sănătatea ta, ele nu numai că te ajută să slăbești, dar te vor ajuta să-ți detoxifiezi în întregime organismul. Ca atare, grăsimea corporală va scădea în mod drastic.

Ce presupune dieta cu mere și iaurt?

Dacă decizi să urmezi o dietă cu mere și iaurt pentru 5 zile, asta nu înseamnă că va trebui să reduci și consumul de alte alimente sănătoase. Pe lângă mere și iaurt, poți consuma și carne slabă, apă (cel puțin 2 litri pe zi) și brânză cu puține grăsimi.

Dieta Cu Mere Si Iaurt

Care sunt avantajele pentru dieta cu mere și iaurt?

  • Nu vei avea de-a face cu cheltuieli prea mari pentru a întreține această dietă
  • Este ușor de preparat și ingredientele se găsesc pretutindeni
  • Este ușor să-ți alcătuiești un plan de dietă
  • Trebuie să bei multă apă, ceea ce înseamnă că vei fi perfect hidratată
  • Nu numai că slăbești, dar îți și detoxifici organismul
  • Dieta cu mere și iaurt previne constipația
  • Meniuri dieta cu mere și iaurt pentru 5 zile

Ziua 1

Servește la micul dejun, prânz și cină numai mere, însă nu depăși cantitatea de 1,5 kilograme de mere.

Ziua 2

La micul dejun mănâncă numai 2 mere, la prânz un singur măr, împreună cu o salată de legume și 2 felii de brânză cu puține grăsimi, iar la cină consumă 3 mere

Ziua 3

La micul dejun, servește un măr, o felie de pâine din cereale integrale și o felie de șuncă de curcan. La prânz, optează pentru un măr, o salată din 2 morcovi rași, jumătate de ceapă și jumătate de salată verde, iar la cină consumă doar 3 mere.

Ziua 4

La micul dejun, mănâncă 1 măr, 1 felie șuncă de curcan sau de pui, 1 felie pâine integrală. La prânz alege un măr, o salată de legume pe care le fierbi și 200 g conservă de ton, iar la cină opteaz pentru 3 mere și un bol cu lapte (puține grăsimi) și cereale integrale.

Ziua 5

La micul dejun, consumă un măr, alături de un ou și o felie de pâine integrală, la prânz tot un măr și o salată crudități plus 200 grame carne de vită, iar la cină doar 3 mere.

Dezavantajele din dieta cu mere și iaurt:

Dieta cu mere și iaurt nu este deloc recomandată de a fi utilizată pe termen lung, așadar, este bine ca după cele 5 zile de dietă, să faci o pauză. Folosește-o doar pentru ocaziile în care vrei să dai rapid câteva kilograme jos.

De asemenea, aceasta este o dietă hipocalorică, iar efectele sale secundare se pot lăsa cu stare de leșin, dureri de cap, oboseală, amețeli și iritabilitate. După această dietă, e important să nu cazi în capcana de a te supraalimenta, căci nu vei face decât să adaugi la loc kilogramele pierdute.

No Comments

No comments yet

You can be first to leave a comment

Write a comment

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.