Ce Gramaj Are Titan Gel Original?

Nu credeam ca o sa scriu prea curand despre Titan Gel, insa am aflat de curand ca in Romania a ajuns si Titan Gel contrafacut. Nu ca Titan Gel cel original ar fi vreun super mega produs, insa oricum, mi se pare de oaie, ca cineva sa plateasca pentru o chestie pretul intreg si sa primeasca produsul contrafacut.

Sunt cateva chestii dupa care va puteti da seama daca Titan Gel pe care-l cumparati este original sau nu. Unul dintre ele este gramajul.

Citeste aici adevarul despre Titan Gel si ingredientele sale reale.

Cati ml are o cutie de Titan Gel Original?

titan gel france50 de ml. O cutie de Titan Gel original are fix 50 de ml, iar din cate am inteles, versiunea contrafacuta (cel putin in acest moment) este la 75 de ml.

Asadar, daca ati comandat Titan Gel dintr-o sursa mai dubioasa (site cu testimoniale false, comentarii traduse cu Google Translate si imposibilitatea de a plasa un comentariu nou, ingrediente prezentate stufos dar care nu corespund deloc cu ingredientele reale din Titan Gel etc), iar mai mult de atat si recipientul in care a venit are 75 ml este foarte posibil sa fi luat o teapa de zile mari.

Cum puteti evita Titan Gel contrafacut?

Cel mai simplu mod de a evita tepele este sa cumparati Titan Gel din farmacii, magazinele naturiste sau daca vreti online, de pe siteul importatorului.

Orice inseamna site dubios, site de anunturi, forum, blog sau persoane dubioase este …. dubios si ar fi bine sa evitati.

Legat de costurile Titan Gel. Original, un tub costa vreo 156 de lei. Daca va hotarati sa-l cumparati, luati 1 tub, vedeti daca functioneaza si apoi mai luati altele. Spun asta, deoarece fetele de la call-center va vor indemna sa cumparati cu nu stiu ce oferte cate 5 – 6 tuburi.

In aceasta sectiune poti scrie pareri personale, comentarii, reclamatii sau intrebari. Te rog sa incerci sa folosesti un limbaj civilizat si sa postezi cat mai multe informatii referitoare la problema ta.

Posteaza un comentariu sau o intrebare